Hírdetés

A nap vicce

A nap vicce

Címkék

ebook (1) ingyen (2) internet (1) könyv (1) munka (1) pénz (2) póker (1) Címkefelhő

Szponzorált hírdetés

ingyenes

Minden ami ingyenes!

Friss topikok

  • Ingyen cuccok: Szia! Látom, hogy inaktív az oldalad. A mi csapatunk szívesen folytatná munkásságodat, kérlek lé... (2015.02.07. 15:56) Pénzkeresés az interneten!

Linkblog

Archívum

Pénzkeresés az interneten!

2008.01.05. 16:49 | zsolek00 | 3 komment

Rengeteg lehetőség van arra, hogy az ember pénzt keressen! Elmehet dolgozni, de ha ügyes és figyelmes, otthonról is megteremtheti az anyagi biztonságot. Ha van egy honlapod vagy egy blogod, akkor szinte kötelező megragadni ezt a lehetőséget. Ha nincs, akkor gyorsan regisztrálj be a blog.hu-ra és kezdj el pénzt keresni. Nincs más dolgod, mint regisztrálni a google adsensebe. Ez a kiváló program hirdetést szolgáltat az oldaladra és a hirdetésekre történő kattintás után fizet. Egy átlagos bloggal havi 50-60 ezer forintot könnyedén össze lehet szedni. A pénzt csekken küldik és egyszerűen be lehet váltani a bankba.

Sok sikert kívánok mindenkinek!


Címkék: munka internet pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr57285831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domainparker 2008.01.20. 01:02:57

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de én ezzel nem értek egyet. Jó az adsense, de hogy havi 50 ezret egy bloggal meg lehessen keresni (cca. 300 dollár), az kizárt. Több, elsődleges topdomainemen is fut az adsense, és már jó napnak számít, ha 5 dollárt keresek. Van egy nagy fórum is, ahol naponta több ezer egyedi látogató van, az adsense bevétel ott sem több...

Csak az adsense-ből úgy lehet megélni, ha egy egész portálrendszered van, ahol legalább 10-15 nagy nézettségű lapon kint van a hirdetésed.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2010.06.10. 15:40:42

egyetértek az előttem szólóval...

Ingyen cuccok · https://www.facebook.com/ingyencuccokblog 2015.02.07. 15:56:50

Szia!

Látom, hogy inaktív az oldalad.

A mi csapatunk szívesen folytatná munkásságodat, kérlek lépj velünk kapcsolatba:

ingyencuccokblog@gmail.com

Köszönettel,
A giveaway.blog.hu tulajdonosai
süti beállítások módosítása